Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Detox dieet

Het Detox dieet is gebaseerd op de opvatting dat chemicaliën die in lichaamsvet worden opgeslagen, zoals PCB's, pesticiden en zware metalen, de stofwisseling in de war schoppen. Daardoor zouden veel mensen de vetvoorraad in het lichaam niet meer goed kunnen verbranden. Door drastisch af te vallen, wordt het probleem volgens dit principe verergerd, omdat dan de gifstoffen uit het lichaamsvet vrijkomen.

Het Detox dieet is gericht op het natuurlijke mechanisme om op het juiste gewicht te blijven, deze terug te krijgen en het te timuleren. Het dieet adviseert het lichaam te helpen met ontgiften door bindmiddelen als oplosbare vezels en actieve kool te gebruiken, veel voedingssupplementen te slikken en veel rauwe groenten te eten.

Ook lichaamsbeweging is belangrijk. Zogenaamde ‘chemische calorieën' moeten worden vermeden, bijvoorbeeld door biologische groenten en fruit te eten en weinig dierlijk vet. Het dieet is meer gericht op het maken van de juiste keuzes dan op het verminderen van het aantal calorieën.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

49 volgers