Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Bierdieet

Het bierdieet is bedoelt voor mannen. Tuurlijk mogen vrouwen het ook gebruiken maar de praktijk wijst nou eenmaal uit dat mannen het beter kunnen volhouden, smakelijker vinden en er beter van afvallen. Afvallen met het bierdieet is gebaseerd op het simpele principe:

Minder calorieen innemen dan gebruiken = afvallen

Dit is de enige manier om gewicht te verliezen, daar zijn alle doktoren en geleerden het over eens. Maar calorieen tellen is toch iets voor vrouwen? Je gaat ook niet de hele dag calorieën tellen, dat doen je één keer goed en daarna tellen je alleen nog het bier en de boterhammen.

Om het bierdieet goed te volgen moet je dus eerst even rekenen. Das geen probleem want echt moeilijk is de som niet. We hebben alleen de goede gegevens nodig. Kijk op de site van het bierdieet voor alle belangrijke data.

Het bierdieet is gebaseerd op 1600-1700 calorieën per dag. Bewegen is geen must, maar het is wel beter! Het bierdieet claimt niet dat je gezonder leeft door dit dieet. Het zorgt er wel voor dat je afvalt. Zo wordt roken bijvoorbeeld uit het oogpunt van afvallen niet afgekeurd. Dat roken niet gezond is mag als algemeen bekend worden beschouwd.

Bier is een belangrijk onderdeel van het bierdieet, anders had het wel een andere naam gehad. Bier is de motivator voor de man. Bier zorgt ervoor dat mannen een dieet kunnen volhouden. Afvallen zonder bier is voor een man gewoon een te grote straf. Het gevolg: een man houdt het een paar weken uit en vervalt weer in zijn oude patroon. Om zich lekker af te reageren gaat de man nog meer bier drinken en de bierbuik wordt alsmaar groter.

Bij het Bierdieet, blijft je gewoon bier drinken! Het hoeft niet, maar het mag wel!
Welk merk maakt niet uit, welk soort maakt ook niet uit. Zolang het maar lekker is.
Sterker nog, wij raden aan om het bier te kopen wat je het aller-lekkerste vindt. Ook al is dat duurder!

Hoeveel bier mag ik dan drinken?

Niet te veel uiteraard: 1 krat per drie weken. En dan niet zo'n klein kratje, gewoon een krat van 24 flessen van 30 cl. Bavaria en Brand liefhebbers kopen dus 2 kratten per 3 weken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

16 volgers