Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Gabriel Methode

De Gabriel Methode is een revolutionaire afvalmethode zonder dieet die ontwikkeld is door Jon Gabriel uit Australië
Ook zo genoeg van punten tellen, calorieën berekenen, dieetrepen, het appeldieet, het niet mogen maar wel moeten?
Nu is er de Gabriel Methode: De vernieuwende Mind-Body aanpak voor een ideaal gewicht! De Gabriel Methode is voor iedereen die weet dat diëten niet werken.
Chronische gewichtsproblematiek wordt veroorzaakt door emotionele, fysieke, mentale en omgevings triggers. Het gaat dus niet om calorieën. Het gaat erom hoe jouw brein prikkels vertaalt. Jouw overgewicht heeft dus een positieve intentie: jouw lichaam probeert je te beschermen door middel van vetopslag. Maar waarom doet het dat?
Dat deel van jouw brein dat die prikkels vertaalt, doet dat zeer primitief. Het stelt eigenlijk maar 2 vragen:
Moet ik dun zijn omdat ik snel moet kunnen wegrennen?
Moet ik dik zijn omdat er sprake is van een tekort?
Dit verklaart gelijk waarom sommige mensen alles kunnen eten en nooit hoeven te lijnen. Hun primitieve brein vertaalt hun stress-prikkels naar 'ik moet dun zijn'.
Het primitieve brein kan geen onderscheid maken tussen een tekort aan eten of een tekort aan geld/liefde/zingeving/creativiteit/gezien worden etc. Het vertaalt elk GEVOEL van tekort maar naar 1 ding: tekort aan eten dus vet opslaan.
Los dus op wat er speelt in jouw leven waardoor je een 'tekort' ervaart zodat je ALS VANZELF gewicht zult verliezen. Zonder diëten, zonder punten tellen, zonder moeten en niet mogen.
Betekent dat dat eten geen rol speelt? Welnee. Bij ons leer je weer hoe je het lichaam moet VOEDEN om het gezond te houden, in de breedste zin des woords.Goede voeding en gezond bewegen zijn een vanzelfsprekend gevolg van het volgen van De Gabriël Methode maar zijn zeker niet het startpunt.
De Gabriël Methode leert je om via je onderbewustzijn de VET-knop van je lichaam uit te zetten zodat je moeiteloos en als vanzelf af zult gaan vallen. Het uitzetten van de VET-knop wordt in het afslankboek uitgelegd en de visualisatie cd's zijn hierbij een krachtig en onmisbaar hulpmiddel om in de SMART-modus te kunnen komen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

8 volgers