Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Geavanceerde Dieet Programma

Het Geavanceerde Dieet Programma dat hier beschreven wordt zal een enorm gewichtsverlies opleveren binnen de week. Denk eraan dat u dit dieetprogramma zo kort of zo lang kan volgen als u wilt. Of u nu 3 kg of 25kg wilt afvallen, met het Geavanceerde Dieet Programma is dit probleemloos mogelijk. Het hangt volledig van uzelf af.

Geheim 1: Stijgende/dalende calorieën
Eén van de belangrijkste redenen waarom dit dieet doeltreffend en snel werkt, is de unieke manier waarop de calorie-inname gestructureerd is. De typische diëten mislukken bijna altijd omdat zij u dagelijks een constante calorie-inname opdringen. U mag bvb. maximaal 1200 kcal. per dag innemen. De ‘vetverbrandmotor’ (stofwisseling) van uw lichaam past zich daaraan aan en heeft de neiging trager te gaan werken, met als gevolg dat u op een gegeven moment niet meer vermagert omdat uw lichaam zich aangepast heeft aan deze nieuwe situatie. Het unieke van het Geavanceerde Dieet Programma zit hem in het feit dat het gebruik maak van stijgende en dalende calorieën.

Geheim 2: SUPER vezelrijke voeding
Het Geavanceerde Dieet Programma werkt nog sneller gewichtsverlies in de hand omdat de koolhydraten die op het menu staan, uitzonderlijk rijk zijn aan vezels en een positieve ‘G/I Rating’ hebben.

Geheim 3: Unieke voedselcombinaties
Nog een reden waarom u met het Geavanceerde Dieet Programma meer gewichtsverlies zal realiseren dan met enig ander dieet is omdat u bij iedere maaltijd de juiste voeding combineert. In eenvoudige bewoordingen: het dieet is niet gebaseerd op het eten van een vastgesteld percentage koolhydraten en eiwitten.

Geheim 4: Vetrijke voeding
Doordat u tijdens dit dieet een aantal vetrijke producten mag eten, verliest u nog sneller gewicht! Ook dit lijkt u misschien een rare uitspraak, maar laat ons dit even toelichten.
Als u producten eet met een hoog vetpercentage dan heeft dit als effect dat u minder ‘junk’ koolhydraten zal eten, en dit spoort uw stofwisseling er toe aan om meer vetten te verbranden.

Geheim #5: De praktische aard van dit dieet
Dit betekent dat u geen keukenprins(es) hoeft te zijn om dit dieet te kunnen volgen en dat u in staat moet zijn om ook op uw werk de methode te kunnen volgen.

Wat mag u eten?
Waarschijnlijk zal de lijst van toegestane producten u hier en daar bizar lijken omdat er een aantal heuse ‘dikmakers’ in opgenomen zijn. Maak u geen zorgen, onze combinaties zijn zorgvuldig uitgekiend en dwingen uw lichaam als het ware om gewicht te verliezen. U heeft al ondervonden dat enkel ‘gezonde’ producten eten u geen zier heeft geholpen in het verleden, dus open uw geest, geef dit nieuwe dieet een kans en zie hoe de kilo’s eraf vliegen!

Het eerste wat u moet doen is voor uzelf een 8-dagen plan opstellen. U gaat uw eigen menu samenstellen aan de hand van onderstaande lijst en zorgvuldig noteren wat u welke dag zult eten. Je kiest uit vastgestelde lijstjes wat je op elk eetmoment neemt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

2 volgers