Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

I Can Make You Thin

Paul McKenna is een britse NLP- en hypnotherapeut met een reeks programma's in de vorm van Engelstalige dvd's, cd's en boeken.
Een aantal zelfhulptechnieken keren daarin steeds terug. In 'I can make you thin' combineert hij dit met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van eten, gezondheid en afvallen.

Het is dus geen dieet, maar een aantal oefeningen ter verbetering van je zelfbeeld en zelfvertrouwen en het biedt inzicht in je omgang met eten. De algehele toon is prettig en er is plaats voor een beetje humor. Het is losstaand te gebruiken, maar ook te combineren met bijv. een calorie├źn-dieet.

De regels m.b.t. eten in een notendop:
- Herken het verschil tussen echte honger en lekkere trek.
- Bij lekkere trek, doe je een ontspanningsoefening gecombineerd met TFT *)
- Bij echte honger ga je iets eten
- Eet langzaam en ontspannen, eet wat je wilt en geniet er van.
- Stop meteen met eten zodra je vol bent

*) TFT-oefeningen bestaan uit het kloppen op bepaalde plekken op je hoofd, hand en/of bovenlichaam in combinatie met een tekstje dat je zelfvertrouwen versterkt.

Verder bevat de methode informatie, enkele luisteroefeningen met lichte hypnose van circa 25 minuten. De luisteroefeningen bevatten onderandere associatie- en visualisatieopdrachten, waarbij je je voorstelt hoe je er idealiter uit zou zien en hoe je je dan zou voelen, of je stelt je voor dat je in de schoenen staat van iemand die jou heel erg waardeert. Je hoeft er niet bewust naar te luisteren, maar redelijke kennis van het Engels is wel nodig.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

4 volgers