Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Body Invest

Body Invest is het Prodimed proteïnedieet, inclusief deskundige begeleiding en nazorg wat het jojo effect voorkomt en tevens bijdraagt aan een snelle gewichtsafname.

Tijdens het dieet krijgt u eiwitten in overvloed, zodat de stofwisseling normaal verloopt zonder spierafbraak. Daarnaast eet u verse groenten en salades, maar verder geen suikers, koolhydraten of vetten.

Het gevolg daarvan is dat het lichaam de voor de stofwisseling benodigde energie uit het eigen (bestaande) vetweefsel haalt, waardoor dit wordt afgebroken. U verliest dus alleen een grote hoeveelheid vetweefsel, wat leidt tot een gewichtsverlies van gemiddeld 2 kilo per week. De afbraakproducten van het vetweefsel zorgen er voor dat u geen honger krijgt en zich fit gaat voelen.

Afvallen op deze manier is niet moeilijk. Het effect wordt behouden door het dieet in een aantal stappen bij te stellen tot een normaal voedingspatroon zonder dieetproducten, waarbij het gewichtsverlies behouden blijft. Het dieet wordt op maat voorgeschreven n.a.v. een medische vragenlijst, waarbij bij eventuele contra indicaties in overleg met de arts ook de bloedwaarden worden onderzocht. Op die manier kan de hoeveelheid eiwitten voor iedereen persoonlijk worden vastgesteld.

Daarnaast krijgt elke cliënt supplementen welke voornamelijk al in het Prodimed dieet zijn toegevoegd. Het dieet wordt geleverd in diverse smaken en samenstellingen, passend in het ontbijt, de lunch en het avondeten. Het dieet start in een strenge fase met een combinatie van eiwitten, verse groenten en salades. Na de eerste fase wordt gestreefd naar een geleidelijke terugkeer naar een natuurlijk voedingspatroon zonder dieet. Middels zeer belangrijke wekelijkse controles wordt het dieet aan ieders persoonlijke omstandigheden aangepast. U gaat weer een stukje vlees of vis eten elke dag en daarna komt ook de boterham weer terug in het normale voedingspatroon.

Dankzij de snelle gewichtsafname, de intensieve begeleiding en noodzakelijke nazorg, zult u in staat zijn op een gezonde manier het streefgewicht te bereiken, maar wat veel belangrijker is, ook te behouden, zonder levenslang op dieet te staan. Na de behandeling kan iedereen alles weer normaal eten. Dit dieetproduct heeft zichzelf al vele jaren bewezen. Succes verzekerd.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

11 volgers