Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Citroensapdieet

Het Lemon Juice diet, oftewel citroensapdieet, is hét nieuwe dieet en een ware hype in Hollywood. Daar staat de media vol met verhalen over sterren die flink afvallen van diëten waarin citroen een centrale rol speelt. Citroensap helpt je af te vallen, maakt je lichaam vrij van giftige afvalstoffen en is bovendien heel erg gezond voor je! Nieuwsgierig geworden? Lees verder...

Citroen was in veel verschillende diëten al een belangrijk ingrediënt. En nu is er dus een nieuw succesvol dieet op gebaseerd, waarbij deze vrucht in het middelpunt staat. Veel zure vruchten, maar vooral de citroen, bevorderen de verbranding van vetten in het lichaam. Citroensap helpt de spijsvertering en verwijdert effectief afvalstoffen die het verteren van je voedsel vertragen. Het citroensap zorgt ervoor dat je lichaam en spijsverteringssysteem toxine vrij wordt gehouden. Het reinigt als het ware je lichaam en niet alleen verdwijnen de toxinen uit je lichaam, het verbetert ook het metabolisme waardoor gewichtsverlies wordt bevorderd en al je gewichtsverlies goals haalbaar worden! Citroen stimuleert het maagsap, dat het verteren van voedsel makkelijker maakt en versnelt en het zit natuurlijk bommetje vol met vitamine C. Het verlaagt je bloedsuikerspiegel en helpt het constant te houden. Bovendien bevat citroen pectine, een stof die ervoor zorgt dat je langer het gevoel hebt dat je vol zit en het hongergevoel stilt.

Het Lemon Juice diet is een veilige, makkelijke en lekkere manier om of te vallen en je lichaam een flinke detox te geven. Je hoeft geen calorieën te tellen en je mag gewoon normaal voedsel eten, zelfs chocolade-ijs!

Bereiding:

4 versgeperste citroenen
1.5L plat water
1 grote eetlepel zoetstof

Meng deze tot een heerliik citroensapdrankje!
Laat het smaken en veel afslanksucces!!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

79 volgers