Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Genotype dieet

Als je je Genotype weet, dan heb je de kern van jouw eet- en leefwijze te pakken! Het kost geen moeite om je aan je Genotype te houden, want je voelt je veel energieker! Het Genotypedieet zorgt voor balans in je leven! Heb je overgewicht, dan zul je zeker gewicht verliezen met jouw Genotypedieet. Heb je ondergewicht, dan zul je zeker aankomen!

Het probleem van het hedendaagse voedingspatroon is dat we
1. Geen tijd nemen om gezond en verantwoord te eten! We pakken liever een kant-en-klare maaltijd, pakken een pizza uit de diepvries en denken dat wij een ‘maaltijd’ bereid hebben!
2. We gebruiken teveel koolhydraten (tarwebrood, koeken, energiedrankjes, snelle snacks!) allemaal snelle suikers die een aanslag plegen op onze alvleesklier die daardoor uitgeput kan raken waardoor we vroeg of laat diabeet worden! Willen we dit? Nee toch!
3. We zijn gestresst! We werken van vroeg tot laat, nemen geen tijd voor onszelf, we jakkeren maar door! Wat denk je hoe je lichaam zich voelt? En dan vinden we het nog gek als we ziek worden! Waar zijn we met zijn allen toch mee bezig? Wordt het niet eens tijd om goed voor jezelf te zorgen?

Het Genotypedieet is DE manier om jezelf goed te voeden, waardoor je je energieker wordt en ook, als je depressieve gevoelens hebt, positiever in het leven kan staan! In mijn praktijk adviseer en begeleid ik mijn cliënten naar een betere en blijvende gezondheid door simpelweg hun Genotypedieet te adviseren!

In grote lijnen komt dit neer op danwel juist rood vlees eten (jager, verzamelaar, verkenner, nomade) of juist veel plantaardige eiwitten te eten zoals tofu (leraar, krijger) Eet gezond voor jouw genen en je zult merken dat jij zelf bepaalt of je gezond bent of niet! Ook onze kinderen krijgen veel te veel snelle suikers binnen(koekjes, frisdrank) met als gevolg, ADHD en type2 diabetes en kans op gigantisch overwicht! Er zijn verantwoorde en lekkere alternatieven!

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

3 volgers