Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Diako Easyfit

Diako easyfit heeft een voedingsprogramma ontwikkeld voor mensen die op een gemakkelijke en gezonde manier af willen vallen. Alles wat u op één dag nodig heeft, wordt kant en klaar bij u thuisbezorgd; ontbijt, tussendoortjes, lunch (warm of koud) en het diner. Verdeeld over de dag krijgt u in totaal maximaal 1100 calorieën. U hoeft dus geen calorieën meer te tellen, geen ingewikkelde recepten te maken. U hoeft zelfs niet meer naar de supermarkt om boodschappen te doen.

Al de menu’s zijn van kwalitatief hoogwaardige producten bereid. De menu’s worden door professionele koks in professionele keukens bereid. Deze zorgvuldige bereidingswijze garandeert een constante kwaliteit van de menu’s. Ieder dagmenu voldoet aan alle wetenschappelijke voedingseisen en is van verse producten bereid, zonder smaakversterkers en zonder conserveringsmiddelen.

Het voedingsprogramma van Diako easyfit is geschikt voor iedereen die om gezondheidsredenen op voeding wil of moet letten. Het voedingsprogramma is ook geschikt voor diabetici, mensen met hart– en vaatziekten of mensen met een verhoogd cholesterolgehalte. Elk menu is voorzien van betrouwbare voedingsgegevens.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

6 volgers