Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

DforDiet

D for Diet biedt u online het proteïnedieet aan in hoge kwaliteit met 18 tot 20 gram proteïne per maaltijd. De oplossing om eindelijk van uw overgewicht af te komen, zonder dat u daarvoor de deur uithoeft. U kunt dus geheel anoniem uw overgewicht zelf aanpakken. Zij gaan u echter toch enigszins begeleiden met ten eerste een goed samengesteld startpakket, ten tweede een duidelijke handleiding en ten derde een goede deskundige begeleiding op de achtergrond, waarvan u geheel vrijblijvend gebruik kunt maken. Ook die begeleiding doen ze voor u anoniem, d.w.z. u stelt uw vragen via email en de voedingsdeskundigen beantwoorden die. U wordt dus nooit lastiggevallen. Heeft u vragen stel die dan wel, want het proteïnedieet is niet zomaar een dieet waarbij u kunt "aanrommelen", integendeel u moet zich aan strikte spelregels houden om tot het beoogde overweldigende resultaat te komen.

Starten
Iedere nieuwe klant zal eerst via deze website moeten bepalen wat zijn of haar overgewicht is. U kunt dat eenvoudig doen onder de knop bereken uw overgewicht. Vervolgens verwijzen zij u uitdrukkelijk naar de disclaimer om te onderzoeken in welke gevallen u een arts dient te raadplegen en in welke gevallen u zelfs absoluut niet aan het proteïnedieet mag beginnen.

Proteïnedieet
Het D for Diet proteïnedieet bestaat uit 4 stappen. Iedereen begint met de aankoop van de Diet Box. Met de inhoud van de Diet Box kunt u ongeveer een week aan de slag in stap 1 en de eerste kilo's verliezen. In de Diet Box vindt u 30 maaltijden, multivitaminen, een mixer en een duidelijke handleiding. U kunt met de inhoud van de Diet Box een groot aantal smaken uit ons assortiment proeven. Daarna kunt u bepalen naar welke smaken uw voorkeur uitgaat en die smaken vervolgens online nabestellen. Omdat het belangrijk is om een eiwitdieet niet te onderbreken, is het ook verstandig om een juist tijdstip uit te kiezen om te starten. Als u na een week tevreden bent en ook het beoogde resultaat boekt, is het aan te bevelen om voor meerdere weken tegelijk te bestellen, zodat u altijd een ruime keuze heeft in de smaken en zonder onderbreking verder kunt afslanken.

Resultaat
Het afvallen gaat niet vanzelf, u moet er wel wat voor doen. Als u de motivatie heeft en de discipline kunt opbrengen om vol te houden, m.a.w. u kunt de knop echt omzetten, dan zult u zich binnenkort een totaal ander mens gaan voelen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

17 volgers