Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Energie Herstel Plan

Twee orthomoleculaire natuurdiëtisten Tanja Visser en Marijke de Waal Malefijt schreven een boek met geneeskrachtige kookrecepten om de energie te herstellen door het versterken van de constitutie, vertering, lever en nieren.

De lever heeft volgens de schrijfsters twee partners: de verteringsenergie en de reserve-energie; de zogeheten energie-driehoek. Het eerste deel bespreekt de theorie en het praktische deel bevat een acht-stappenplan met voedingsadviezen en medicinale kookrecepten. Er zijn simpele klachtenregistratielijsten die inzicht geven tussen voedingskeuzes en de effecten daarvan op die energiedriehoek. Door 'geneeskrachtig kokkerellen' krijg je zelf greep op je gezondheid.

Geïnspireerd door de Oosterse geneeskunde, hun eigen inzichten en door de ervaringen met hun patiënten ontwierpen ze een Westers acht-stappenplan voor energieherstel. Dit stappenplan geeft adviezen over de juiste manier van voeden van de energie-driehoek. Ze houden rekening met de aanwezige klachten en de constitutie kenmerken. Ook de laatste westerse inzichten over de leverontgifitng hebben ze in dit boek verwerkt.

Hoewel dit een doe-het-zelf boek is, realiseren ze zich dat het geduld en doorzettingsvermogen vraagt om de fijne kneepjes van geneeskrachtige voeding helemaal onder de knie te krijgen. Alle voedingsadviezen en recepturen uit dit boek zijn in de praktijk uitgetest en ze kregen van heel veel patiënten geweldige resultaten teruggemeld.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

4 volgers