Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Physiomins

Een methode gebaseerd op de ontspannende en afslankende schoonheids- behandelingen met behulp van performante toestellen, een gepersonaliseerde opvolging en coaching van gediplomeerde consulentes, schoonheidsspecialistes, met een gebalanceerd voedingsprogramma.

Je start met de afslankfase om nadien het figuur te gaan hermodeleren. Ze zijn in een eerste fase algemeen en worden nadien gepersonaliseerd en toegespitst in functie van de behoeften.

Zo is er bijvoorbeeld:

- De Chromatherapie Alphamins, een soort van futuristische cocoon, die de eliminatie van de afvalstoffen op gang brengt en de bloedcirculatie stimuleert. Deze behandeling laat U volledig ontspannen terwijl U comfortabel op een ergonomische en vibrerende matras lig in een opgewarmde omgeving en dat gedurende 45 minuten.

- De Physio Stimulatie verstevigt de spieren en hermodelleert het figuur.

- De Physio Dermie activeert de circulatie en eliminatie van de afvalstoffen.

Naast de behandelingen in het Physiomins instituut, werden de dermocosmetica producten van Physiomins op punt gezet om de uitwerking van de behandelingen te verlengen bij je thuis. Het serum déclencheur anti-capitons helpt bij de afvoer en het verminderen van de vetten. De soin ciblé liporéducteur, werkt specifiek in op de vetcellen tijdens de fase waarin men gewicht verliest.

De gel perfecteur anti-capitons is een stabilisatie-crème die de stevigheid, de veerkracht terug in de huid brengt en verhindert dat er zichnieuwe vetcellen zich vormen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Geen volgers

Er zijn nog geen deelnemers op ValtAf.nl die deze methode volgen.