Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Die-eet methode

De die-eet methode bestaat uit 3 fasen. Het is de bedoeling met fase 1 te beginnen (duur: 1 à 2 weken), vervolgens fase 2 (duur: elke keer 6 dagen die worden afgesloten door een 'feestdag') en tenslotte fase 3 (duur: levenslang).

- Fase 1 is bedoeld om de honger te remmen en om in een eetritme te komen. Gewichtsverlies begint meteen in fase 1. Fase 1 bevat vrijwel geen koolhydraten. Het hongergevoel wordt onderdrukt en het eetritme wordt hersteld.

- In fase 2 moet u het nieuwe ritme oefenen en vasthouden. U moet hiervoor minstens een jaar uittrekken en soms langer, anders valt u ten prooi aan het jojo-effect. In fase 2 worden koolhydraten toegevoegd tot de avond, want vanaf het avondeten tot naar het naar bed gaan zijn koolhydraten verboden. Elke zes dagen wordt door een 'feestdag' afgesloten. Zodoende kunt u even de culinaire zin verzetten, om weer met frisse moed aan een nieuwe fase-2 week te beginnen.

- Fase 3 gaat van start indien u vijf tot tien procent(of meer) bent afgevallen en daarna niet meer verder afvalt. Fase 3 betekent niet anders dan lifestyle modification. U eet volgens een strak ritme, maar met voldoende vrijheden. Als het gewicht toch toeneemt, wacht dan niet te lang en schakel terug naar fase 2 of 1.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

10 volgers