Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Hypoxi

Doelgericht afslanken met HYPOXI
Met training en intens diëten is het niet altijd mogelijk het figuur te bereiken waar men van droomt. Het lichaam verbrandt moeilijk vet uit delen met een minder goede bloedcirculatie. Om je lichaam te kunnen vormen moet er gemikt worden op probleemzones van het lichaam. Dit is percies hoe HYPOXI functioneert – het concentreert zich op de probleemzones tijdens een cardio training. De internationaal erkende en gepatenteerde methode ontwikkeld door Dr.Egger is een unieke therapie waarvan het therapeutisch effect is bewezen. Het is de oplossing in de strijd tegen cellulits en hardnekkig opgeslagen vetzuren. HYPOXI is wereldwijd bekend voor het opbrengen van fantastische resultaten na slechts enkele beurten.

In combinatie met gezond eten kun je heel wat kilo's en (nog veel belangrijker) centimeters kwijtraken!

Hoe werkt het:
Dankzij de Hypoxi Trainer hoeft geen enkele vrouw zich bij cellulitis neer te leggen. De basis voor dit innovatieve concept is de verbinding van 2 succes factoren :

* Vacuüm voor een intensieve bloedtoevoer aan het vetweefsel in de probleemzones.
* Training voor een verhoogde verbranding van vetzuren in de spieren.

VacuTraining verbindt de voordelen van zowel training als die van vacuümbehandeling tot een natuurlijke, uiterst effectieve methode.
Daardoor wordt voor het eerst in de geschiedenis van de figuurcorrectie al tijdens de behandeling vet gereduceerd op de gewenste plaatsen.

Terwijl de klant comfortabel liggend op de ergometer een milde training beoefent, wordt het weefsel op de heupen, billen en benen door het vacuüm geactiveerd. Lage druk zuigt eerst het bloed in het vetweefsel op de probleemzones. Daar wordt het verrijkt met de juiste hoeveelheid vetzuren die nodig zijn als energie voor de training. De computergestuurde wisseling in druk versnelt het transport van vet naar de spieren. Wanneer het de werkende spieren bereikt wordt het vet voorgoed verbrand

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

10 volgers