Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Pu Ehr thee

Pu-erh thee heeft een vetafbrekende werking en is daarom een goede ondersteuning bij het afvallen. Om een zo gunstig mogelijk effect te verkrijgen is het raadzaam goed op je voeding te letten en met name vetten zoveel mogelijk te laten staan, veel groenten en fruit te gebruiken. Ook dient men veel water (1,5 liter) te drinken om de losgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Het is aan te raden drie maal daags een kopje Pu-Erh thee te drinken en dit over een periode van vier tot zes weken.

Pu-Erh thee is eigenlijk meer een gezondheidsthee en afkomstig uit de streek Yunnan, een zuidelijke provincie van China. De thee bevat een hoog gehalte van minerale stoffen die de darmen ontslakken en de spijsvertering gunstig beinvloeden, de thee heeft een cholesterolverlagende en bloedzuiverende werking. Pu-Erh is altijd een zwarte thee en wordt in China ook wel ‘rode thee’genoemd.

Zetadvies: een volle theelepel per theekopje, hierop kokend water gieten. Voorzichting omroeren en direct afgieten. Meteen weer water op de bladeren gieten. Bij de tweede keer opgieten drinkbaar. De thee is onbeperkt houdbaar indien luchtdicht bewaard.

Pu Erh Thee wordt in het Chinese Yunnan al ongeveer 1700 jaar verbouwd. Als geneeskrachtige thee kreeg Pu Erh Thee pas erkenning in de tijd van de Tangdynastie, kort voor het eerste millennium van onze tijdrekening.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

39 volgers