Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Kino kiseki detox pleisters

Kino Kiseki pleisters zijn gebaseerd op de visie dat het lichaam veel gifstoffen opslaat in het vetweefsel op jouw buik, dijen en billen. Als je lichaam door lijnen of afslanken dat vet gaat verbranden, komen grote hoeveelheden gifstoffen vrij in je lichaam. Jouw lichaam is daarop niet voorbereid en reageert met hoofdpijn en gaat hard aan het werk om te ontgiften. Onder andere hierdoor voel je jezelf zo moe en slap tijdens het afslanken of diëten. Als je jouw lichaam met Kino Kiseki detox pleisters tijdens het afvallen een beetje helpt met het ontgiften, zul je merken dat afslanken zelf een stuk gemakkelijker wordt. Vaak is afvallen, lekkere dingen laten staan en meer bewegen op zich al een zware opgave, zonder dat je jezelf er ook nog eens slap onder voelt!

Kino Kiseki detoxpleisters ondersteunen het afvallen op twee manieren:

Ten eerste maken ze het afvallen draaglijker door het afvoeren van gifstoffen te ondersteunen, waardoor je er minder last van hebt.
Ten tweede blijkt vet makkelijker af te breken te zijn indien je tegelijkertijd ontgift!

De fabrikant beweerd niet dat alleen de pleisters plakken het vet zal doen verdwijnen! Afvallen gebeurt uiteraard alleen door gezond te eten, veel groente en fruit, gezonde beweging en het laten staan van calorie-, vet- en suikerrijk eten en drinken!

Het blijkt wel dat tegelijk ontgiften het afvallen of lijnen draaglijker maakt en de resultaten verbetert! Het mooie aan de Kino Kiseki detox pleisters is dat het je totaal geen extra moeite kost! Je hoeft alleen je voeten te wassen en de pleisters te plakken voor het slapengaan. ’s Morgens haalt je ze eraf en zie je hoeveel afvalstoffen de pleisters hebben opgenomen! Dat zijn dus de afvalstoffen die jouw lichaam er zelf niet meer hoeft uit te werken tijdens het lijnen of afvallen!

KinoKiseki heeft ook enkele tips voor het afvallen:


- Doe een of twee Kino Kiseki detox kuren.
- Drink tijdens het afvallen of lijnen in combinatie met Kino Kiseki detox pleisters veel zuiver water.
- Vermijdt een tijdje de kant-en-klare producten en producten met veel suiker of aspartaam. Je lichaam heeft dan minder reden om vet op te slaan.
- Eet gevarieerd: eet niet twee keer in de week hetzelfde voedingsmiddel, dus als je al een keer pasta hebt gegeten, eet je vervolgens aardappelen, rijst, bonen, couscous of andere graanproducten. Zo belast je jouw lichaam minder en kan jouw lichaam de voedingsstoffen beter opnemen terwijl het de stoffen die het minder nodig heeft gewoon kan afvoeren. Dit gaat minder goed als je een paar keer per week hetzelfde voedingsmiddel eet. (hetzelfde geldt voor brood, koop het eens bij een andere bakker, koop eens een ander soort brood, bijv. spelt, meergranen, vloer, tarwe of wat dan ook.) Je lichaam is absoluut gebaat bij variatie en het is niet moeilijk in je schema in te bouwen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Geen volgers

Er zijn nog geen deelnemers op ValtAf.nl die deze methode volgen.