Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Setting captives free

Setting Captives Free - voor meer informatie www.settingcaptivesfree.com

60 dagen lang doe je het volgende:
- je volgt een soort cursus - helaas alleen in het Engels beschikbaar - en hebt een soort coach (via de mail). De cursus is volgens mij voornamelijk gericht op christenen, maar je kunt het ook volgen als je geen religie volgt. Elke dag lees je o.a. stukken uit de bijbel en beantwoord je vragen over je eetgedrag.
- elke week bestaat uit verschillende dagen: twee 'half days', twee 'liquids days', twee 'normal days' en een 'fast day'.

Op de half days eet je drie maaltijden op een dag, maar halve porties, op de liquids days eet je een maaltijd en drink je de rest van de dag water, vruchtensap, groentesap, melk, soep en boullion - geen frisdranken, milkshakes of alcohol -.
De normal days eet je normale porties, drie maaltijden per dag. Pas wel op dat je er geen eetwedstrijd van maakt die dag!
De fast day vast je, je drinkt voor 24 uur alleen water. Bijvoorbeeld vanaf de avond voor de fast day tot de avond op de fast day zelf, waarna je eventueel nog een lichte maaltijd kunt nemen.

Dit eetprogramma is niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met diabetes, tieners, mensen die te licht zijn (ondergewicht) en mensen die het om andere medische redenenen worden afgeraden.

Het is niet verstandig om twee normal days of twee liquids days na elkaar in te plannen, de volgende indeling werkt goed:

Dag 1: Half Day
Dag 2: Liquids Day
Dag 3: Normal Day
Dag 4: Fast Day
Dag 5: Normal Day
Dag 6: Half Day
Dag 7: Liquids Day

Na 60 dagen voel je als het goed is beter aan wat wel en niet goed is voor je lichaam en is het makkelijker een (gezonder) ander eetpatroon te volgen.
Als je een extreme eetstoornis hebt als boulimia of anorexia zijn er (ook) andere cursussen (courses) te volgen. Dit eetprogramma/curus is in het bijzonder bedoeld voor mensen die moeite hebben hun eetbuien te bedwingen en dus niet zozeer voor mensen die echt af willen vallen.


Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

1 volgers