Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Body wrap

Dit gezonde afslankprogramma bestaat uit het verwijderen van gifstoffen waardoor u duidelijk op vettere lichaamsdelen een maatje minder wordt. De aloë vera in de oplossing is vochtinbrengend en zal de huid verstevigen en verzachten, zodat deze babyzacht aanvoelt, zonder dat u het product hoeft af te douchen. De behandeling en de “allemaal eetbare” ingrediënten zijn volkomen veilig, gezond en zeer ontspannend.

De oplossing met aloë vera en natuurlijke kruiden uit de VS vormt een combinatie die de in proteïnewand om de vetcel doordringt en de gifstoffen uit de vetcellen afvoert naar het lymfesysteem. In het lymfesysteem kunnen de gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden wanneer de cliënt gedurende 3 dagen water drinkt. Dit veroorzaakt een verkleining van de vetcel die duidelijk meetbaar is.

Centimeter verlies

Allereerst treedt er centimeterverlies door het verlies van nieuw vet, en de aloë werkt om het oudere vet en de sinaasappelhuid te verzachten. Soms zijn er 4 of 5 wrapbehandelingen nodig om de harde cellen van de sinaasappelhuid te verzachten. Na elke behandeling treedt er centimeterverlies op bij de verzachte plekken. Armen die niet erg gespierd zijn raken meestal over de gehele arm ongeveer 0.6 cm kwijt. Het vet op de rug en onder de armen wordt makkelijk verwijderd omdat er op deze plekken weinig sinaasappelhuid voorkomt. Bij het centimeterverlies zal de huid prachtig verstevigen en verstrakken. Kijk eens naar de tabel met het centimeterverlies hiernaast. Stelt u zich voor hoe lang u zou moeten afslanken om 2,5 cm op uw billen kwijt te raken. De meeste cliënten zullen merken dat hun kleren na slechts een paar behandelingen losser gaan zitten .

Rond de borsten treedt er snel verlies op als deze behandeld worden. Bij typisch centimeterverlies na twee volledige bodywraps zult u waarschijnlijk een kleinere BH nodig hebben. Het is het beste om de borsten niet te behandelen als dit niet gewenst is.

Sinaasappelhuid

Sinaasappelhuid wordt in het weefsel gevormd doordat het vuilafvoerproces van het lichaam langzamer is geworden. Let wel dat het verwijderen van sinaasappelhuid een verandering in de weefselstructuur teweeg brengt, maar dat er vrijwel geen centimeterverlies zal optreden. We hebben in 80% van de gevallen succes met het verwijderen van sinaasappelhuid na een kuur van 10-15 wrapbehandelingen. Het is erg belangrijk dat u alcohol, zout en pikant voedsel vermijdt, anders zal het water dat u drinkt de gifstoffen die de sinaasappelhuid op zijn plaats houden niet kunnen afvoeren naar het lymfesysteem. Behandel met tussenpozen van 4-5 dagen.

Zwangerschapsstriemen

Zwangerschapsstriemen zijn gedeeltelijke scheuren in de huid als resultaat van overgewicht of zwangerschap. De uitgerekte plek wordt bij het straktrekken van de huid kleiner, waardoor de omvang en de kleur van de zwangerschapsstriemen vermindert. Set-N-Me-Free Aloë Smeerwortelgel zal de huidcellen voeden en daarmee de groei van nieuwe cellen bevorderen. Breng deze lichte gel elke dag na het wassen aan.

Resultaten

De beste resultaten worden na 12 wraps bereikt. Een cliënt kan tot twee kledingmaten kwijtraken met een kuur van 12 wraps met tussenpozen van 4-5 dagen. Deze resultaten kunnen worden bereikt door dagelijks in het bad de Set-N-Me-Free Aloë Body Wash te gebruiken om de poriën schoon te houden. De hoeveelheid die u eet moet aangepast worden aan uw nieuwe maat, en u moet 3 dagen lang na elke wrap elke dag 3-4 liter water drinken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

6 volgers