Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Finally Lifestyle Programma

Het finally lifestyle programma is een innovatieve lifestyle, voeding en afslankbegeleiding voor iedereen die zonder jojo-effect af wil slanken en/of gezond wil leven.
Eindelijk een methode die voor iedereen praktisch en doeltreffend is! Het Finally Lifestyle Program is een computergestuurd programma dat ontwikkeld is door gespecialiseerde di√ętisten met meer dan 15 jaar ervaring. Uw persoonlijke lifestyle, voeding en afslankadvies wordt volledig afgestemd op uw leef- en voedingsgewoonten. Het Finally Lifestyle Program is niet alleen bedoeld voor personen die doeltreffend en met blijvend resultaat willen afslanken maar ook voor mensen die alleen een lifestyle en voedingscheck willen ontvangen. Zowel mannen als vrouwen kunnen aan het Finally Lifestyle Program deelnemen.

Het Finally Lifestyle Program bevat vier methoden, waarvan er twee speciaal geschikt zijn voor mensen met stelselmatig lijngedrag. U mag echter zelf de methode kiezen die het beste bij uw doelstelling past. De voedingsadviezen worden vervolgens optimaal afgestemd op uw huidige voedings- en leefgewoonten. Drie van de vier methoden zijn opgebouwd uit een afslankfase, een opbouwfase en een gewichtbeheersingsfase. Zowel het korte termijn als het lange termijn jojo-effect worden dankzij deze methodiek ondervangen. Blijvend resultaat is hierdoor gegarandeerd. De vierde methode is het basisadvies verantwoorde voeding.

De adviezen en de voedingsschema's worden volledig afgestemd op de huidige leef- en voedingsgewoonten en zijn daardoor optimaal praktisch. De deelnemers worden vervolgens diverse malen getest en gemeten. Thuis kan een digitaal voedingsdagboek worden bijgehouden en kunnen berichten naar onze Finally Lifestyle Coach verstuurd worden.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

19 volgers