Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Auriculo therapie

Auriculo therapie is een vorm van acupunctuur. Acupunctuur kan een zeer goede ondersteuning bieden aan mensen die graag op een gezonde manier willen afvallen. Iedereen gaat anders met eten om ,of wordt er op een andere manier door beïnvloed. Eet je weinig en komt je daardoor aan. Eet je juist teveel, wat is er uit balans? Eet je juist in stressituaties, bij onrust, of uit een hongergevoel? De acupunctuur kan zorgen dat deze problemen individueel worden aangepakt, het brengt lichaam, geest en spijsvertering terug in balans. Hierdoor val je af en heb je minder trek in (ongezond) voedsel.

Naast de acupunctuur krijg je enige tips over het voedingspatroon. Je hoeft je niet aan voorgeschreven menu's te houden en een zogenaamd 'crash dieet' is echt niet nodig.
Dit verzwakt het spijsverteringssysteem waardoor je even later weer sneller aan zult komen. Uiteindelijk is afvallen een proces. Hiervoor kun je het beste de tijd nemen. Het is beter iets langzamer en gestaag af te vallen dan kilo's per dag. Het is duidelijk dat het laatste een ongezonde aanslag op het lichaam betekent.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

4 volgers