Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Acupresuur

Behandeling volgens de Traditionele Chinese geneeswijze in combinatie met hedendaagse technieken.

Acupresuur is goed voor;

* Pijnklachen, nekwervelklachten, rugklachten, hoofdpijn, migraine, hoge bloeddruk, suikerziekte, slapeloosheid, droge en/of pijnlijke ogen, schouder- en gerichtsontsteking, reumatiek, artritis, fibromylagie, ischias, hernia, muisarm (RSI), tennisarm, zenuwontsteking, hiel- en voetzoolklachten.

* Vermoeidheid, duizeligheid, depressie, hartkloppingen, epilepsie, overmatig zweten, stress, angst.

* Prostaatontsteking, maag- en darmklachten, menstruatiepijnen, onregelmaige menstruatie, overgang, bedplassen, diarree, constipatie.

* Acne, eczeem, jeukende huid, haaruitval.

* Bronchitis, astma, hooikoorst, doofheid, oorsuizingen.

* Afslankacupunctuur/presuur, stoppen met roken etc.

Acupresuur kan aan de hand van je klachten verschillend behandeld worden. Er wordt voor 30 minuten lang verschillende zuignapjes verspreid over je buik en benen geplaatst. De eerste maand moet dit 2x per week gebeuren vervolgens 1x per week, en als je denkt dat je op je gewicht bent kan je het langzaam gaan afbouwen. Deze behandeling wordt vergoed door het ziekenfonds!

Naast de behandeling moet je ook kruidenpillen slikken. Het hangt weer af van welke klachten je hebt... en als het om afvallen gaat hangt het meestal ook van het gewicht en de leeftijd af. Deze pillen worden niet vergoed en zijn 30 euro per pakje (alle pillen zijn als het goed is even duur!)

Verder is het de bedoeling dat je vrij veel water drinkt en niet te veel snoept. Ondanks dat je gewoon eet en af en toe iets te snoepen neemt werkt deze methode over het algemeen zeer goed.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

5 volgers