Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Little Black Dress Dieet

We kennen allemaal dat gevoel. Een week, misschien zelfs een dag of twee voordat de Grote Gebeurtenis plaatsvindt. Het kan een afspraakje zijn met een aantrekkelijke collega, een etentje met je nieuwe vlam of een flitsende cocktailparty. Toch lijkt dat krappe zwarte jurkje welhaast treiterend in de kast te hangen, jouw extra pondjes belachelijk makend en eindeloos veel stress veroorzakend. Nou, dat hoeft niet meer. Of die overtollige pondjes nu vóór de zomer verdwenen moeten zijn of voor aanstaande zaterdag. Michael van Straten geeft je een persoonlijke, optimale methode om er vanaf te komen.

Het little black dress dieet is een revolutionair, nieuw zeven-dagen-dieet, zodat je zonder problemen in de jurk kunt stappen die je wilt dragen tijdens de Grote Gebeurtenis. Het dieet schuift alle afslanktabletjes aan de kant, komt met een logische verklaring voor de rest en vertelt de schokkende waarheid over 'wonderpillen', maaltijdvervangers en slechte gewoonten.
Vergeet alle diëten die toch niet (blijvend) werken. Michaels duidelijke en zinvolle informatie zorgt ervoor dat je echt nooit meer een ander dieet nodig hebt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

5 volgers