Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

VP3 voedingsprogramma

Het VP3-programma is ontwikkeld in Zwitserland, vanuit een samenwerking tussen artsen, voedingswetenschappers en psychologen. Met de producten uit het VP3-programma is al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan. Meer dan 250.000 mensen hebben het programma met succes doorlopen, o.a. in Zwitserland, Duitsland, Nederland en Spanje.

Doel van de kuur
• lichamelijk en geestelijk fitter en vitaler voelen
• afvoeren van gifstoffen
• activeren van de stofwisseling
• afbouw van depotvet
• afname van het (overtollige) gewicht
• versterken van het immuunsysteem

Het VP3-programma kan helpen bij:
• overgewicht
• hoge bloeddruk
• chronische vermoeidheid, prestatievermindering
• hoog cholesterolgehalte
• suikerspiegelwisselingen, diabetes type 2
• problemen met de stofwisseling
(o.a. het functioneren van de schildklier en moeilijke stoelgang)
• verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam, ontgiften

Het VP3 VoedingsProgramma bestaat uit 3 fasen

Fase I: motivatie
Op weg naar een betere vitaliteit en gezondheid! Je bent geïnteresseerd in het VP3-programma en je wint informatie in. Je kiest ervoor een afspraak te maken om te overleggen wat voor jou de mogelijkheden kunnen zijn. Tijdens het gesprek met de VP3-therapeut raak je ervan overtuigd dat je het programma wilt volgen. Dit betekent dat je gedurende een bepaalde tijd fulltime het VP3-programma gaat volgen. Tijdens het eerste gesprek met de VP3-therapeut worden je wensen en doelen in kaart gebracht. Dit kan variëren van gewichtsreductie, het reguleren van stofwisselingsproblemen tot het herstellen dan wel vergroten van de vitaliteit en/of het prestatieniveau. Samen met de VP3-therapeut word je persoonlijke doelstelling geformuleerd. Tijdens alle consulten wordt het volgende gemeten: gewicht, taille- en heupomvang, lichaamssamenstelling (vet, spieren en water), bloeddruk, suikerspiegel en cholesterol. Hiervan wordt een dossier bijgehouden.

Fase II: reductie/ontgifting

Het daadwerkelijke VP3 VoedingsProgramma gaat van start. Je eet elk uur een speciaal uitgebalanceerde maaltijd. De producten (65% koolhydraten, 15% eiwitten en 20% vetten) activeren de stofwisseling en optimaliseren de vetverbranding. Aanvankelijk krijg je een startpakket mee voor 14-16 dagen, nadien kun je de VP3-producten los bestellen. Belangrijk is om stipt op de klok te eten, dagelijks circa 50% vaste en 50% vloeibare maaltijden te nemen en (inclusief het water voor de bereiding van de VP3-maaltijden) minimaal vier liter vocht te drinken (water en/of looizuurvrije thee). Het VP3-programma telt diverse maaltijdvariaties (frappé, muesli, soep, frumo, koekjes, toastjes, repen) in verschillende smaaksoorten (zoet, hartig). Het VP3- programma is een volwaardige voeding, desgewenst kun je het ongelimiteerd volgen.

Fase III: stabilisatie
Het behoud van je nieuw verworven gezondheid is het belangrijkste van alles! Vaak is hier een ander eetpatroon voor nodig. De lifestyle moet worden aangepast en dat is geen gemakkelijke opgave. Van de VP3-therapeut krijg je uitleg en educatie over gezonde voeding en een passende lifestyle. Ook word je geleerd etiketten van voedingsproducten op een juiste manier te interpreteren om zo de juiste keuzes te kunnen maken. Om het gewenste resultaat in stand te houden wordt geadviseerd om gedurende ten minste 6-8 weken, twee dagen per week aaneensluitend), het VP3- programma te blijven volgen. Het succesvol doorlopen van het VP3-programma valt of staat met de juiste begeleiding. Daarom wordt het VP3-programma gevolgd in combinatie met ten minste twee consulten. Bij medische problemen/vragen wordt er overleg gepleegd met onze arts. Alle VP3- therapeuten zijn getraind om zelf de meest voorkomende vragen ten aanzien van minder ernstige ziektebeelden te beantwoorden.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

36 volgers