Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Trimcaps hardcore

Afslankcapsules met Ephygreen

Vet wordt energie
Volgens Kazuo Miyashita, professor aan de Faculteit Viswetenschappen van de Hokkaido Universiteit in Japan is Undaria pinnatifi da, ook wel Wakame genoemd, de beste vetverbrander die er is. Professor Miyashita ontdekte dat deze plant een proteïne stimuleert die op zijn beurt vet omzet in energie, oftewel verbrandt.

Internationale doorbraak

Professor Miyashita en zijn onderzoeksteam hopen dat hun studie kan helpen om vergewichtsproblemen in de V.S. en elders ingrijpend te verminderen.

Nu als TRIMCAPS verkrijgbaar
Het Amerikaanse bedrijf Ultimate Health, Inc. kwam tot de conclusie dat de ontdekking over de werking van Wakame in combinatie met andere algensoorten, thee-extracten en cafeïnehoudende stoffen een synergie (d.w.z. een onderlinge versterking van de eigenschappen) bewerkstelligt. Deze complete samenstelling werd het gepatenteerde EPHYGREEN® en vormt de kern van het eerste afslankproduct in de historie dat hetzelfde biedt als efedrine. Efedrine was jarenlang een populair en effectief afslankmiddel tot het uit de vrije verkoop werd gehaald en alleen nog maar via de arts op recept verkrijgbaar werd.

LET OP: TRIMCAPS zorgt ervoor dat enorm veel afvalstoffen uw lichaam snel willen verlaten. Drink daarom minstens twee liter water per dag. Doet u dat niet dan kunt u hoofdpijn krijgen omdat er niet voldoende ontgifting plaatsvindt én het vertraagt het afslankproces.

Efedrine heeft als bijzondere combinatie de thermogene werking en positieve invloed op de stemming. Ephygreen is een unieke compositie die dezelfde bijzondere werking heeft. Daarmee evenaart Ephygreen als eerste de eigenschappen van efedrine.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

2 volgers