Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Lypolyse

Vet oplossen zonder operatie d.m.v. lipolyse

Contourverbetering met injectie-lipolyse.

Injectie-lipolyse biedt de mogelijkheid gelaats- en lichaamscontouren te verbeteren door vet op ongewenste plekken op te lossen. Dit wordt gedaan door middel van injecties met phosphatidylcholine (PPC).

Lipolyse: injectie met PPC

PPC is een natuurlijke stof die in het lichaam essentiële functies heeft, onder andere bij de vetstofwisseling. De PPC die wij gebruiken wordt gewonnen uit de soja-boon. Bij injectie in het vetweefsel dringt PPC de cel binnen en zorgt ervoor dat het opgeslagen vet wordt afgebroken en verwijderd. De vetcellen worden afgebroken dus het resultaat hiervan is permanent. Injectie-lipolyse is een alternatief voor locale liposuctie voor mensen die wat kilo's betreft op hun streefgewicht zitten, maar toch last hebben van ontsierende vetkussentjes.

Geschikte gebieden om te behandelen zijn: de (onder)kin, armen, buik, benen, heupen, rug, knieën. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 2 tot 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de uitgebreidheid van het gebied bedragen de kosten hiervan 175 tot 350 euro per lipolyse behandeling. Tussen de behandelingen van een gebied respecteren wij een pauze van 6 tot 8 weken.

Tijdens de lipolyse behandeling wordt het gebied om de 1,5 cm geïnjecteerd met een dun naaldje. Dit wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Eventueel kunnen we gebruik maken van verdovende zalf, indien u dat wenst. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Na de lipolyse behandeling

De eerste uren na de lipolyse behandeling kan het gebied jeuken of branderig aanvoelen. Vaak is er enige dagen sprake van een lichte zwelling en roodheid en voelt het gebied warmer aan. Soms zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces. Naast deze tijdelijke bijwerkingen zijn er geen blijvende risico's van deze behandeling bekend.

Het is raadzaam de eerste weken na de lipolyse behandeling veel water te drinken en het gebied voorzichtig te masseren. Zonnebaden of gebruik van zonnebank of sauna wordt in de eerste week na behandeling afgeraden, u kunt wel gewoon sporten. Het is niet noodzakelijk een speciaal dieet te volgen, maar dit zal, zeker in combinatie met voldoende lichaamsbeweging, het resultaat wel optimaliseren.

Het resultaat van injectie-lipolyse is niet direct zichtbaar. Zodra de zwelling is verdwenen begint het afbreken van de vetcellen, dit proces gaat tot 8 weken na de behandeling door. Hierna kan het effect van de eerste behandeling beoordeeld worden. Ook kan dan de procedure zo nodig herhaald worden, totdat het gewenste resultaat is behaald. Hiervoor zijn doorgaans 2 tot 4 lipolyse behandelingen nodig.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Geen volgers

Er zijn nog geen deelnemers op ValtAf.nl die deze methode volgen.