Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

D-line

De werking
Het voedingsprogramma is samengesteld uit producten die voornamelijk meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Het uitgangspunt van het D-Line voedingsprogramma is om de schommelingen van de bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk te beperken. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat u meer gaat eten.

Enkelvoudige koolhydraten veroorzaken deze sterke schommelingen in uw bloedsuikerspiegel. Deze zogenaamde “snelle suikers”, worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel. Het lichaam maakt insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. Daardoor ontstaat er weer een hongermoment. Hoe meer “snelle suikers” u eet, hoe meer hongermomenten u kent, hoe meer u eet. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot diabetes (suikerziekte), als u te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken.

Snelle suikers (enkelvoudige koolhydraten) zitten in producten met een hoog suikergehalte, zoals koekjes en snoep, maar ook in minder voor de hand liggende producten, zoals: wit stokbrood en watermeloen. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel.

Het voedingsconcept is geen wonder dieet, geen Spartaanse afslankkuur en vooral geen methode waarmee u door de weegschaal wordt geconfronteerd met uw voortgang of afgang.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

9 volgers