Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Boddieplan

Boddieplan hanteert een simpele stelling, alles wat je tekort komt ga je verzamelen, dit heet overleven. Krijg je energie tekort dan ga je uiteindelijk energie reserves aanleggen. Wij zijn in staat energie te verzamelen, maar dan wel in de vorm van vet. Als we dus niet willen verzamelen moeten we voldoende eten. Voor veel mensen is het schrikkken. Zoveel eten en dan toch nog afvallen? Ja dat kan. Puur natuur geen potjes, geen pilletjes, gezond en regelmatig eten en een gezonde levensstijl.

De eerste vier weken gebruik je om alvast te wennen aan het regelmatig eten en de voorgeschreven hoeveelheden. Je krijgt in een persoonlijk gesprek uitleg over beweging en voeding. Vervolgens word je gewogen en jouw vetpercentage wordt bepaald.

Al jouw gegevens worden in de computer verwerkt en er wordt een persoonlijke behoefte aan energie berekend. Je begint nu met het bewegingsprogramma wat er vanuit gaat dat je driemaal per week 45 minuten komt bewegen. Voeding en beweging worden vervolgens op elkaar afgestemd. Na vier weken begin je met Boddieplan.
Naast het feit dat je gaat afvallen word je steeds fitter, waardoor het resultaat snel zichtbaar wordt.

Elke week word je opnieuw gewogen en het vetpercentage gemeten.

Elke week weer wordt het resultaat van de afgelopen week bekeken en wordt het Boddieplan programma van de komende week voor jou opnieuw gemaakt.

Na veertien weken kan je alles zelf. De rest van je leven kun je per week bepalen wat je wilt wegen.

Geen gestress meer, maar af en toe eens flink uit de band springen en daarna in alle rust weer corrigeren. Geen honger, steeds fitter en gewoon blij zijn met wie je bent, wetende dat alles kan en de oplossing altijd binnen handbereik is.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

12 volgers