Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

PowerFit

PowerFit maakt gebruik van de Thermo Fysische Methode. De Thermo Fysische Methode (T.F.M.) is al meer dan 20 jaar een internationaal succes. De PowerFit warmte- afslank-cabine maakt dan ook optimaal gebruik van deze methode om een zo`n goed mogelijk resultaat bij cliënten te garanderen. Namelijk significant centimeterverlies en een strakker velletje, daar waar uw klant dit het liefst ziet.

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. Centraal hierin staat de actieve bewegingstherapie. In de door infraroodstralers verwarmde PowerFit cabine voeren de cliënten liggend een doelgericht (figuurcorrectie) en medisch verantwoord oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd!

De straling van de 2 x 750 Watt infraroodstralers die in de PowerFit is gemonteerd, dringt dieper in de huid dan een normale warmtebron en zorgt voor een therapeutische warmte. Het hoofd van de cliënt wordt daarentegen koel gehouden doordat deze buiten de cabine blijft. De temperatuur in de cabine loopt op tot ca. 34-39 graden. Dit stimuleert een snelle vetverbranding en voorkomt tegelijkertijd spierpijn.

Door de heilzame werking van de warmte in combinatie met een intensieve spieractiviteit, maakt het lichaam in snel tempo glucose aan. Deze grootste energieleverancier moet immers door het verhoogde energieverbruik voor meer brandstof zorgen. Een grote lichaamsinspanning zorgt verder voor een snellere bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wanneer het lichaam de aanmaak van glucose niet meer bij kan houden, dan worden vervolgens direct de vetten aangesproken.

Tijdens de bewegingen wordt gebruik gemaakt van verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht.

Intensieve oefeningen hebben na ongeveer tien sessies het grandioze effect dat de cliënt afslankt op de plaatsen waar zij of hij dat wenst.

Dit alles maakt de PowerFit cabine bij uitstek effectief voor mensen die willen afvallen en/of het figuur plaatselijk willen corrigeren. Ook is de PowerFit cabine een prima instrument om spieren te verstevigen.

De oefeningen die je doet zijn niet zwaar en worden bovendien afgestemd op jouw lichamelijke conditie en gesteldheid. Je rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen licht worden verzwaard; er zijn namelijk drie intensiteitniveaus. Hierdoor blijft het resultaat optimaal. Je conditie blijft op peil en je figuur handhaaft het behaalde resultaat als je de PowerFit cabines blijft gebruiken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

3 volgers