Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

FemmeFit

Femmefit werkt niet met cijfers en letters maar met vrouwen, getraind en ongetraind, dik en dun. Vrouwen die sporten leuk vinden, in een prettige en respectabele omgeving.

Femmefit richt zich op lifestyle, waarbij voeding en beweging de hoofdrol spelen.
Stap voor stap helpen wij met professionele adviezen, om echte successen te boeken. Op een natuurlijke manier afvallen, daar geloven wij in, niet in krampachtige dieten.
Afvallen is belangrijk, niet alleen voor uw figuur, maar ook omdat het de beste en snelste manier is om uw algehele conditie te verbeteren.
Wij adviseren je 2 a 3 keer per week ons Femmefit centrum te bezoeken door regelmaat komt het resultaat vanzelf.

Femmefit streeft er naar je te helpen opweg naar vitaliteit.

Het Femmefit-Diplan
Het Femmefit diplan bestaat uit 4 stappen.

Stap 1: Afspraak maken
Wil jij je fitter, gezonder en/of slanker voelen? Dan maak je een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek bij Femmefit. Voor het maken voor een afspraak kun je bellen of mailen. Telefoonnummer 06 - 53 58 03 67 het e-mailadres is info@femmefit.nl

Stap 2: Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt Femmefit-Diplan helemaal uitgelegd, kun je je vragen stellen en krijg je een rondleiding door de studio. Aan de hand daarvan ga je beslissen of je wel of niet interesse heb. Zo ja, dan gaan we je doelstelling bekijken en een plan trekken voor de eerst komende tijd. Ook wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste keer sporten. Het intakegesprek duurt ongeveer een half uur.

Stap 3: Eerste keer wegen en sporten
Als je voor het eerst komt sporten gaan we eerst je gewicht bepalen en je vetpercentage meten. Al jouw gegevens worden in de computer verwerkt en er wordt een persoonlijke behoefte aan energie berekend. Op deze manier wordt er een klantenmap voor je samengesteld met daarin al de benodigde informatie betreft de voeding. Daarna lopen we samen het Femmefit-circuit door en kun je alvast een beetje wennen aan het bewegen met behulp van de hydraulische toestellen.

Stap 4: Het programma
Tijdens het volgen van Femmefit-Diplan word je 10 weken persoonlijk en professioneel begeleidt om je doel te behalen. Elke week word je opnieuw gewogen en het vetpercentage gemeten. Elke keer weer wordt het resultaat van de afgelopen week bekeken en wordt het programma van de komende week voor jou opnieuw gemaakt. Drie keer per week kom je een half uurtje in de studio bewegen. Naast het feit dat je gaat afvallen word je steeds fitter, waardoor het resultaat snel zichtbaar wordt.

Geen dieet, wel resultaat.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

3 volgers