Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

SanaSlank

Het Sanaslank eiwitdieet is sinds 2003 op de markt en is gebaseerd op het eiwitdieet of proteinedieet.

Sanaslank bestaat uit eiwitproducten en werkt in fasen. Sanaslank noemt het blokken. Dit duidt er op dat Sanaslank gebaseerd is op het traditionele eiwitdieet of proteinedieet.

Blok 1: Dit is het meest strenge blok, waarin je relatief veel afvalt. Je bent verplicht jezelf strikt aan de richtlijnen van dit blok te houden. Het nuttigen van 4 SanaSlank maaltijden en 2 SanaSlank tussendoortjes is verplicht. Zo kom je aan 6 eetmomenten op een dag. Als je op 2/3e van je streefgewicht zit ga je over naar blok 2.

Blok 2: Blok 2 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het gematigde blok genoemd. Dit blok houdt in dat je 3 SanaSlank maaltijden nuttigt per dag. Daarnaast mag je er een mager stukje vlees, vis of een vegetarische vervanging bij eten. Zodra je je streefgewicht hebt bereikt, kun je overstappen naar de laatste loodjes, namelijk blok 3.

Blok 3: Dit deel van het SanaSlank dieet wordt ook wel het ‘opbouwblok’ genoemd. In dit blok krijgt het lichaam langzamerhand weer koolhydraten binnen, door bijvoorbeeld een volkorenbroodje te nuttigen bij de lunch. De inname van de SanaSlank maaltijden worden beperkt tot 2 maaltijden per dag met daarnaast een stukje mager vlees, vis of een vegetarische vervanging.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

92 volgers