Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Streep-je-slank

Het streep-je-slank dieet is een dieet van Margriet.

Streep je Slank is gebaseerd op de basisprincipe: Gezond en normaal eten, zonder honger met maximaal 1.300 kcal.

Je houdt dagelijks in jouw persoonlijke tabel bij wat je hebt gegeten, gedronken en bewogen. Deze tabel bestaat uit 6 groepen (bijvoorbeeld 'zuivel & zo' en 'groente en fruit') met vakjes. Alle voedingsmiddelen zijn vertaald in vakjes, waarbij 1 vakje staat voor 10 kcal.

Wanneer je op dieet bent met Streep-je-Slank krijg je dagelijks 130 vakjes (1300 kcal.). Je kunt normaal eten, hebt geen honger en er is ruimte voor lekkere dingen. Je hebt dus niet het idee op dieet te zijn.

Onder Eet-je-Slank krijg je dagelijks slanke recepten voor ontbijt, lunch en diner. Deze recepten passen binnen jouw op dieet programma, maar je kunt ze ook gemakkelijk bereiden voor de rest van uw gezin. Je hoeft dus niet apart te koken en heeft ook hierdoor niet het idee constant op dieet te zijn. Bovendien geeft een di√ętiste dagelijks een handige tip voor als je op dieet bent.

Onder Beweeg-je-Slank vind je bewegingsoefeningen. Bewegen is immers van groot belang wanneer je op dieet bent. Verder krijg je dagelijks een tip van bewegingsdeskundige Jan Stappenbelt.

Op dieet betekent ook tijd voor ontspanning. Onder Denk-je-Slank vind je uit- en relaxtips, een ontspanningsaanbieding voor bijvoorbeeld de sauna en tips van Margriet-psycholoog Annette Heffels die je helpt op dieet te blijven.

Wanneer je jouw streefgewicht hebt behaald en niet meer op dieet wilt, kun je van programma wisselen. Je kiest dan eenvoudig voor het op-gewicht-blijven-programma en voorkomt dat je in de toekomst weer op dieet moet.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

216 volgers